Home » Blog » Modeatelier » Mondkapjes

Fotografie van de mondkapjes: John Smits van Picture It All 

Modellen: Esmee en Juliet

Mondkapjes

Op verzoek per mail, kunt u ook mondmaskers in kindermaten bestellen. De mogelijkheid bestaat om deze kindermaten in dezelfde stof (indien voorradig) te produceren als een “normale” maat. Kanttekening hierbij is dat de prijzen hetzelfde blijven. 

Let op! Wegens drukte bij PostNL kan het iets langer duren voordat de bezorger uw pakket bezorgd heeft.

 

Mondkapje met Uw logo kan ook, informeer naar de mogelijkheden!

 

Met bedrukking van tekst en/of logo tegen een meerprijs (vanaf €2,99 per bedrukking) , mail info@dayseepoppy.nl om uw wensen door te geven.

 

Wil je voor je bedrijf een zelfde uitstraling? Mail voor de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

Mondkapjes, mondmaskers, vanaf 1 juni bent u verplicht een mondkapjes of mondmasker te dragen in het openbaar vervoer. Vanaf 1 december geldt de verplichting op meerdere plekken en binnenruimtes, houdt u zich hier niet aan zult u een boete krijgen. 

Stijlvol handgemaakt beschermend gezichtsmasker, mondkapje, mondmasker. Duurzaam, herbruikbaar. 

3-laags, wasbaar mondmasker / mondkapje met permanent filter

Antibacterieel filter speciaal voor mondkapjes! 
Dit filtermateriaal is speciaal gemaakt om in een mondmasker te plaatsen. Het is een wasbaar filter en kan worden geïntegreerd tussen de twee stoflagen. Door nieuwe inzichten en informatie zullen we de dubbellaags mondkapjes met opening voor een zelf te plaatsen filter is niet meer aanbieden.

Om het aanraken van het mondkapje zo veel mogelijk te vermijden, wordt er vanaf heden een permanente filter toegevoegd die evengoed op 60 graden wasbaar is. Was het mondkapje met geïntegreerd filter op 60 graden gedurende minstens 30 minuten. Schud hem even uit voor het drogen. Het materiaal droogt snel. Niet in de droger drogen! Dit filter is een speciaal gefabriceerde filterstof voor mondkapjes. Een mondmasker met antibacterieel filter zorgt voor de beste beschermingseffectiviteit.

De mondmaskers worden voorzien van een lint met elastiek, voor de perfecte afsluiting. Uiteraard kunt u ook kiezen voor oorlussen van elastisch materiaal.

Dit is mijn persoonlijk favoriete mondmasker Bambi! Dit doet mij denken aan de face paints die ik graag doe, vrolijke kleuren, bloemen en dieren. 

 

Mocht het product op uitverkocht staan, kan het zijn dat deze tijdelijk op is; informeer of de stof nog op voorraad is, in dat geval kunnen wij uw gewenste mondkapje voor u maken.

 

Hou de webshop in de gaten of stuur een email naar info@dayseepoppy.nl bij eventuele interesse, wij doen onze uiterste best.

 

 

Waarom het dragen van elk soort masker WEL enig effect zou kunnen hebben, zelfgemaakte, goed of niet goed passende, goed of fout gebruikte.

https://www.rivm.nl/sites/default/files/2018-11/jaargang%2020_2.pdf

 

Of lees mijn artikel op LinkedIn hierover: https://www.linkedin.com/pulse/effectiviteit-mondkapjes-belastingvrijstellingen-waar-smits-romijn/?trackingId=bdPQ2Bj7RaiyruGaaQRtZw%3D%3D

 

Deze mondmaskers zijn niet voor medisch gebruik bedoeld. Gebruik een mondmasker vooral om te vermijden dat je zelf andere personen besmet. Deze mondmaskers geven geen garantie voor het niet-besmetten van andere personen en dienen niet te worden gebruikt als je in de buurt van besmette personen bent of als je een besmette persoon wilt verzorgen. 

Het hier beschreven mondmasker als creatief project voldoet niet aan de hoogste medische richtlijnen voor mondmaskers en is geen garantie voor het reduceren van besmettingsrisico. Elke vorm van verantwoordelijkheid, resp. aansprakelijkheid wordt hieromtrent afgewezen.

Hoe moet je stoffen maskers wassen? En hoelang kan je ze dragen? Viroloog Van Gucht geeft uitleg! (klik op de tekst)