Home » Mondkapjes

Fotografie van de mondkapjes: John Smits van Picture It All 

Modellen: Esmee en Juliet

Mondkapjes

Stijlvol handgemaakt beschermend gezichtsmasker, mondkapje, mondmasker. Wasbaar en herbruikbaar. Met opening voor zelf aan te brengen filter ( bijvoorbeeld van laagjes tissues, keukenpapier, stofzuigerzakken of koffiefilters). In diverse kleuren en designs. 

Dit is mijn persoonlijk favoriete mondmasker Bambi! Dit doet mij denken aan de face paints die ik graag doe, vrolijke kleuren, bloemen en dieren.

 

Mocht het product op uitverkocht staan, kan het zijn dat deze tijdelijk op is; informeer of de stof nog op voorraad is, in dat geval kunnen wij uw gewenste mondkapje voor u maken.

 

Hou de webshop in de gaten of stuur een email naar info@dayseepoppy.nl bij eventuele interesse, wij doen onze uiterste best.

 

 

Let op! Wegens drukte bij PostNL kan het iets langer duren voordat de bezorger uw pakket bezorgd heeft.

 

Op verzoek per mail, kunt u ook mondmaskers in kindermaten bestellen. De mogelijkheid bestaat om deze kindermaten in dezelfde stof (indien voorradig) te produceren als een “normale” maat. Kanttekening hierbij is dat de prijzen hetzelfde blijven. 

Waarom het dragen van elk soort masker WEL enig effect zou kunnen hebben, zelfgemaakte, goed of niet goed passende, goed of fout gebruikte.

https://www.rivm.nl/sites/default/files/2018-11/jaargang%2020_2.pdf

 

Of lees mijn artikel op LinkedIn hierover: https://www.linkedin.com/pulse/effectiviteit-mondkapjes-belastingvrijstellingen-waar-smits-romijn/?trackingId=bdPQ2Bj7RaiyruGaaQRtZw%3D%3D

 

Deze mondmaskers zijn niet voor medisch gebruik bedoeld. Gebruik een mondmasker vooral om te vermijden dat je zelf andere personen besmet. Deze mondmaskers geven geen garantie voor het niet-besmetten van andere personen en dienen niet te worden gebruikt als je in de buurt van besmette personen bent of als je een besmette persoon wilt verzorgen. 

Het hier beschreven mondmasker als creatief project voldoet niet aan de hoogste medische richtlijnen voor mondmaskers en is geen garantie voor het reduceren van besmettingsrisico. Elke vorm van verantwoordelijkheid, resp. aansprakelijkheid wordt hieromtrent afgewezen.

Hoe moet je stoffen maskers wassen? En hoelang kan je ze dragen? Viroloog Van Gucht geeft uitleg! (klik op de tekst)