Home » Webshop make-up producten

Minerale make-up

MINTENZ Natural Cosmetics is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor alle vrouwen die er graag mooi en verzorgd uit willen zien.  De producten van dit cosmeticamerk bevatten geen chemische ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige. Het is een natuurlijke make-up gemaakt van pure mineralen die helpen bij het verbeteren en verzachten van de gevoelige en onzuivere huid. De fijne textuur van de poeders zorgt ervoor dat het licht en luchtig aanvoelt en dat het u gezicht de hele dag perfect dekt, zonder dat u een maskergevoel hebt. 

Het voelt zacht en licht aan en u merkt nauwelijks dat u make-up op hebt. De producten zijn makkelijk en snel aan te brengen, de producten vlekken niet en de make-up is zo licht van structuur dat je het niet voelt zitten! Het smelt namelijk mooi samen met je eigen huid oliën.
De producten zijn niet getest op dieren!

Kopen met korting!

Wilt u na afloop van een workshop producten van Mintenz® aanschaffen, dan krijgt u 10% korting.

Indien u geen verzendkosten wilt, kunt u de producten gratis komen ophalen.

Advies of workshop in onze studio

Wilt u kleuradvies, een make-over of een workshop 1 op1 of met een groep? U bent van harte welkom in de studio. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om testersetjes te bestellen als u het liever zelf thuis uitprobeert.

Gezicht

Foundations

Primers en Concealers 

Huidverzorging

Blush

Bronzer

Highlight

Finisher

Ogen

Oogschaduw

Wenkbrauwen, Mascara, Oogpotlood en Eyeliner

Lippen

Lippenstift

Lipgloss

Lippotlood

Kwasten

Professionele kwasten voor het aanbrengen van de minerale make-up.

De kwaliteit van de kwasten is heel belangrijk voor het eindresultaat. De juiste kwasten zorgen voor een gladde, gelijkmatige verspreiding van minerale make-up.
Onze super zachte synthetische kwasten zijn hypoallergeen en ook geschikt voor de gevoelige huid. Met matzwarte handgrepen en zwarte hulzen voelen deze borstels niet alleen fantastisch en werken ze goed, maar ze zien er ook goed uit! Ze zijn de perfecte aanvulling op onze natuurlijke minerale make-up!

100% Synthetic: Cruelty Free & Vegan approved (no animal hair/fur).