Home » Bellypaint

Eén van de mooiste momenten uit je leven vereeuwigd door het laten maken van een bellypaint (buikschildering). Bij jou thuis of in het ziekenhuis (op locatie). Maar een buikschildering tijdens een babyshower is ook een erg leuk idee.

Ik maak gebruik van schmink op waterbasis, ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig.

De buikschildering blijft de hele dag mooi zitten. Ook onder je kleding.

Maak tijdig een afspraak, zodat je meer keus hebt in dag en tijdstip. Het beste tijdstip voor een bellypaint is rond de 30 - 35 weken. Een buikschildering neemt gemiddeld 2 uur in beslag, soms meer soms minder, afhankelijk van het gekozen ontwerp.

Het is ook heel leuk om een foto van je buikschildering te gebruiken als geboortekaartje.

 

Voor deze Bellypaint had de aanstaande vader de moeder verrast met een paint met aansluitend een fotoschoot. Niemand wist hiervan, omdat de naam van de baby in de paint verwerkt moest worden "orchidee". We bedachten dat het leuk zou zijn om op de arm van de vader de naam van de baby te schrijven met schmink en hij op die manier ook betrokken was bij het geheel. Terwijl de fotograaf en ik bezig waren met de fotoshoot werden wij ook verrast met de vraag of wij het geboortekaartje wilden maken. Deze uitdaging zijn we aangegaan en het resultaat was prachtig.

Buikbeschildering naar wens van de aanstaande moeder. Eigen ontwerp bellypaint: Ondergaande zon, babyzusje in een bootje, grote broer wachtend op zijn babyzusje.