Binnenkort een feestje?

Ik kom op een evenement, kinderfeestje, festival, uw bedrijf, vrijgezellenfeest!!

Voor meer informatie, een offerte of boekingen sta ik u graag te woord! Bel of stuur een e-mail. Vermeld in uw mail de gewenste datum, tijd en locatie dan stuur ik u z.s.m. een passende aanbieding.

Schminken

Uitverkocht

Handpainting

€ 0,00
Uitverkocht

Handpainting

€ 0,00

Ondanks de Corona maatregelen probeer ik wel te blijven painten. Ik heb het handpalmpainten uitgeprobeerd en hier heb ik zoveel plezier in, helemaal als het goed lukt. Op deze manier blijf ik oefenen en mijn technieken verbeteren.

Uitverkocht

Handgemaakte kaart

€ 4,99
Uitverkocht

Handgemaakte kaart

€ 4,99

Schminken

Kaart beschilderd zoals ik anders op huid zou schminken.

Op verzoek kan ik voor u ook een mooie kaart maken.

Stuur een email bij interesse info@dayseepoppy.nl

HOE VERWIJDER JE SCHMINK VAN HET GEZICHT?

Schmink verwijderen ervaren veel ouders als een drama, maar dit hoeft echt niet het geval te zijn. De grootste fout die vaak gemaakt wordt is dat ouders meteen gaan boenen, maar de schmink moet juist even de tijd krijgen om d.m.v. water weer geactiveerd te worden, anders wrijf je de schmink juist in de huid!

Maak een washand of doekje nat met lauw(dus niet warm) water. Houd dit even tegen de schmink, zodat deze weer geactiveerd wordt en zich laat stempelen op de doek of washand. NIET WRIJVEN OVER DE HUID!

Spoel het doekje of de washand uit en herhaal dit ritueel tot alle schmink verwijderd is.

Er blijft nu nog een kleurzweem achter. Deze kunt u verwijderen m.b.v. een milde shampoo of b.v. babyolie.  Hierbij mag je wel licht wrijven.

Laat uw kind op uw aanwijzingen het schoonmaken zelf doen, dan scheelt dat ook veel stress.