Schminken / Glittertattoos

 

Vlinder, prinses, eenhoorn, regenboog en bloemen, maar ook spiderman en piraat zijn zeer gewilde schminkdesigns bij kinderen. Dieren zoals poes, hond en tijger zijn leuke designs die voor zowel jongens als meisjes zijn toe te passen.

 

Het aanbrengen van glittertattoos behoort ook tot de mogelijkheden, misschien kan dat een leuke afwisseling zijn. Eventueel kan ik bij de oudere kinderen of volwassenen een mooie Eye design of festival make-up aanbrengen.

Uiteraard kan ik me ook aanpassen aan het thema van het feest.

U kunt het kind laten kiezen tussen óf schmink óf een glittertattoo óf allebei. Afhankelijk van wat ze kiezen ben ik per kind meer of juist minder tijd bezig. Voor schminken ben ik ongeveer 10 minuten per kind bezig, voor een glittertattoo ongeveer 5 minuten. Kinderen onder de 2 jaar worden niet geschminkt ivm kwetsbare nog niet volgroeide huid.

Het uurtarief voor schminken is € 55.00, of voor glittertattoos  €55.00 per uur (buiten Zoetermeer is de minimale afname 1,5 uur).

Indien u schminken in combinatie met glittertattoos wilt is het uurtarief € 65,00 (minimale afname 1,5 uur)

Schminken in combinatie met hairextensions (gekleurd plukje voor in je haren) kost per uur € 65,00 (minimale afname 1,5 uur).

Combinatie van Schminken-Glittertattoos-Hairextensions € 70,00 per uur (minimale afname 1,5 uur).

 

Buiten Zoetermeer komt er €0,40 per km aan reiskosten bij.

 

Belangrijk om te weten!

De bovenstaande prijzen zijn bedoeld voor particulieren en zijn inclusief btw.

Een offerte aanvragen als bedrijf? Mail dan naar info@dayseepoppy.nl

 

Festivals/evenementen

Festivals/evenementen waar ik heb geschminkt zijn bijvoorbeeld Dag van de vrede van Stichting Warchild in Scheveningen, Jubileumdag van De Bouwhof in Zoetermeer, het zomerfeest op een kinderdagverblijf, Zombiewalk in Rotterdam, Halloweenstad Zoetermeer, een dag bij de Euromast in Rotterdam voor het Ronald McDonaldhuis en het Sophia kinderziekenhuis of een feestgelegenheid bij ADO Den Haag. U kunt het zo gek niet bedenken of ik kom. Ik heb er enorm veel zin in om een bijdrage te leveren aan uw event!

Kijk vooral op de portfoliopagina om te zien wat ik tot nog toe gedaan heb.