Heeft u een belangrijke afspraak, sollicitatie, leuke date, fotoshoot, bruiloft of feestje? Ik verzorg graag uw make-up!

Iedereen wil er stralend uitzien, zeker bij een speciale gelegenheid. Als creatief gediplomeerd en gepassioneerd make-up artist kan ik u laten stralen.

Een naturel look of glamour look? Uw sterke punten worden benadrukt en eventuele oneffenheden gecamoufleerd. Ik ben echt een mensenmens en word enorm blij als u met een goed gevoel de studio uitloopt.

 

Belangrijk om te weten!

De onderstaande prijzen zijn bedoeld voor particulieren en zijn inclusief btw.

Een offerte aanvragen als bedrijf? Mail dan naar info@dayseepoppy.nl


Onderstaande tarieven gelden vanaf 01 december 2022.

Make-up en/of Hairstyling Prijs
Dagmake-up (30-40 min) € 44,50
Avondmake-up (afhankelijk van de wensen vanaf) € 57.00
Haarstyling basis € 44,50
Dagmake-up en haarstyling € 87,00
Extreme / Glamour make-up en haarstyling, (afhankelijk van de wensen vanaf) € 145,00
Persoonlijk kleuradvies van Mintenz Natural Cosmetics® € 35,- *bij besteding vanaf €50,- aan make-up is het advies €17,50
fashion make-up

Wanneer u bij mij in de studio komt, is het ook mogelijk een fotoshoot af te nemen. Visagie en haarstyling maken de fotoshoot compleet. Mijn man John is professioneel fotograaf (zie Picture It All) en maakt foto’s in onze speciaal ingerichte studio. Als freelance make-up artist assisteer ik ook bij fotoshoots, in de studio maar ook op locatie. En om het helemaal af te maken, kunt u uw make-up vooraf door mij laten verzorgen. 

Ik kan ook bij u thuiskomen of op locatie, dan betaalt u een meerprijs van € 17,50. Wanneer u buiten Zoetermeer woont, komt daar €0,40 per km bij plus een eventuele vergoeding voor parkeerkosten.

Ik werk met producten van zeer hoge kwaliteit zoals o.a. Joe Blasco, Peggy Sage, Make-up Studio Amsterdam  en 100% natuurlijke, minerale make-up van Mintenz® 
De producten zijn dierproefvrij! En de meeste producten zijn Vegan. Gelukkig zijn er (steeds meer) fijne merken die proefdiervrij zijn! Hier sta ik zeker achter en daarom probeer ik steeds vaker bewust te kiezen voor proefdiervrije make-up merken.

Mintenz Natural Cosmetics® is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor alle vrouwen die er graag mooi en verzorgd uit willen zien.  De producten van dit cosmeticamerk bevatten geen chemische ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige. De producten van Make-up Studio Amsterdam en Mintenz Natural Cosmetics zijn ook bij mij aan te schaffen.

Mintenz Natural Cosmetics® is een natuurlijke make-up gemaakt van pure mineralen die helpen bij het verbeteren en verzachten van de gevoelige en onzuivere huid. De fijne textuur van de poeders zorgt ervoor dat het licht en luchtig aanvoelt en dat het u gezicht de hele dag perfect dekt, zonder dat u een maskergevoel hebt. De mineralen vermengen zich met de natuurlijke huidoliën waardoor het als een zachte crème aanvoelt.

De producten van Mintenz® zijn ook bij mij te koop.

Wilt u na afloop van een workshop producten van Mintenz® aanschaffen, dan krijgt u 10% korting.

  

Mintenz Natural Cosmetics®. Officiële verkoopprijs
Gezicht  
Primer € 29,95
Concealer € 12,95
High cover concealer € 18,95
Foundation € 19,95
Blush € 16,95
Bronzer € 17,95
Highlight € 14,95
Finisher € 16,95
Finisher Banana € 19,95
Lippen
Lippotlood €   9,95
Lippenstift € 19,95
Lipgloss € 18,95
Ogen
Oogschaduw € 10,95
Oogpotlood €   9,95
Eyeliner € 19,95
Mascara € 22,95
Wenkbrauwpoeder € 12,95