Eén van de mooiste momenten uit je leven vereeuwigd door het laten maken van een bellypaint (buikschildering). Bij mij in de studio, bij u thuis of in het ziekenhuis (op locatie). Maar een buikschildering tijdens een babyshower is ook een erg leuk idee. Het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders die in blijde verwachting is.

Het resultaat kan worden vastgelegd door een professionele fotograaf!

Een kindje krijgen is een bijzondere gebeurtenis, maar ook het zwanger zijn is heel speciaal. Veel mensen vieren dit met een babyshower, en hoe bijzonder is het om tijdens de babyshower een buikbeschildering te krijgen.

Mocht u het te druk vinden voor een babyshower maar wilt u wel graag een buikbeschildering? Geen probleem, het kan ook in onze studio.

Ik maak gebruik van schmink op waterbasis, ook geschikt voor de gevoelige huid en uiterst veilig. De buikschildering blijft de hele dag mooi zitten. Ook onder de kleding.

Maak tijdig een afspraak, zodat u meer keus hebt in dag en tijdstip. Het beste tijdstip voor een bellypaint is rond de 30-35 weken. Een buikbeschildering neemt gemiddeld 2 uur in beslag, soms meer soms minder, afhankelijk van het gekozen ontwerp.

 

Wilt u bij uw bellypaint een fotoshoot, ik werk veel samen met mijn man die professioneel fotograaf is en wij beschikken over een studio/atelier waar we dit kunnen realiseren. Email of bel ons voor de mogelijkheden.

Een herinnering als kunst aan de muur! 

Het is ook heel leuk om een foto van de buikschildering te gebruiken als geboortekaartje.

Voor deze Bellypaint had de aanstaande vader de moeder verrast met een paint en aansluitend een fotoschoot. Niemand wist hiervan, omdat de naam van de baby in de paint verwerkt moest worden, wat  "orchidee" betekend. We bedachten dat het leuk zou zijn om op de arm van de vader de naam van de baby te schrijven met schmink en hij op die manier ook betrokken was bij het geheel. Terwijl de fotograaf en ik bezig waren met de fotoshoot werden wij ook verrast met de vraag of wij het geboortekaartje wilden maken. Deze uitdaging zijn we aangegaan en het resultaat was prachtig.

Buikbeschildering naar wens van de aanstaande moeder. Eigen ontwerp bellypaint: Ondergaande zon, babyzusje in een bootje, grote broer wachtend op zijn babyzusje.