Professionele fotoshoot

 

Een fotoshoot voor jezelf of als cadeau!

Heeft u een nieuwe zakelijke profielfoto nodig voor bijvoorbeeld LinkedIn of wilt u eens helemaal Out of the box? Bij ons in de studio kan het allemaal. Mijn man John is professioneel fotograaf (zie Picture it all) en maakt foto’s in onze speciaal ingerichte studio. Als freelance make-up artist assisteer ik ook bij fotoshoots, in de studio maar ook op locatie. En om het helemaal af te maken, kunt u uw make-up vooraf door mij laten verzorgen.

 

Fine art fotoshoot Lotte met goud

Fotografie naar wens bij Picture It All

 

Bij ons in de studio zijn diverse fotoshoots mogelijk. Denk hierbij aan een glamourshoot, een sexy boudoirshoot, portfolio shoot of duo fotoshoot met partner. Visagie en haarstyling maken de fotoshoot compleet; hierbij kan gekozen worden voor een natuurlijke look of een meer extreme make-uplook.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in zwangerschapsfotoshoots. In onze fotostudio hebben wij een aantal prachtige zwangerschapsjurken.

Heeft u zelf ideeën, mail deze naar ons. Wij houden van uitdagingen. Wij hebben zelf echter ook heel veel mooie en creatieve ideeën!

Een fotoshoot kan altijd iets uitlopen, wij nemen alle tijd voor het beste resultaat.

Voor meer informatie, een offerte of boekingen sta ik u graag te woord! Bel 06-37292295 of stuur een e-mail . Vermeld in je mail de gewenste datum, tijd en locatie, dan stuur ik een passende aanbieding binnen maximaal 48 uur.