MINERALISSIMA 

Als het gaat om het aanbieden van de beste natuurlijke make-up, geloven wij dat innovatie een belangrijk element is. Daarom heeft Mineralissima met hart en ziel gewerkt aan een nieuwe vloeibare foundation. Het heeft ons veel tijd gekost om de vele verzoeken te beantwoorden met een product dat echt alles belichaamt waar we voor staan, en daarom zijn we erg blij dat we het nu eindelijk kunnen aanbieden.

In welke vorm dan ook, we houden vast aan onze belofte om make-up te creëren die vriendelijk is voor je huid. Onze allereerste vloeibare foundation is daarop geen uitzondering. Hij bereikt verbluffende resultaten met de beste natuurlijke grondstoffen die bekend staan om hun homeopathische en antioxiderende eigenschappen.

De lichte textuur maakt de foundation super blendbaar; hij hecht zich gemakkelijk aan je huid en creëert zo de perfecte basis. Het resultaat is dat je gezicht er zijdezacht en helder uitziet zonder te vet te zijn. Alle pigmenten zijn bedekt met een aminozuur, dat zorgt voor een langdurige, waterbestendige dekking met een gladde afwerking.

Onze minerale vloeibare foundations hebben een waterproof en langdurig effect. Perfect voor een zijdezachte 'soft focus' look, en met de juiste hoeveelheid bereik je een prachtig dekkend en natuurlijk resultaat. Gevuld met antioxidanten en verzorgende ingrediënten die de huid hydrateren. Met ontstekingsremmende en anti-verouderende eigenschappen!

Volledig vrij van o.a. parabenen, siliconen, minerale oliën en synthetische geurstoffen en natuurlijk helemaal veganistisch.

 

Do The Test
Haal een kleine hoeveelheid vloeibare foundation uit het potje, bijvoorbeeld mbv een wattenstaafje. Breng deze op de kaaklijn aan en voor het beste resultaat vervaag je de foundation met je vinger. Laat de foundation een paar minuten opdrogen (houd er rekening mee dat de foundation 1 a 2 tinten donkerder opdroogt). De kleur die mooi wegvalt op jouw huid is jouw match.