Home » Blog

Tijd voor een feestje!  Voorzichtig we gaan weer beginnen vanaf 3 maart. ๐Ÿ’„๐ŸŽจ๐Ÿ–Œ๏ธ

Noors mondkapjesonderzoek waar RIVM zich op baseert, is deels achterhaald

Het RIVM adviseert nog steeds niet om mondkapjes verplicht te stellen. Jaap van Dissel verwees in de persconferentie naar een Noors onderzoek om die beslissing te verantwoorden. Maar die Noorse onderzoekers zijn inmiddels tot nieuwe inzichten gekomen.

Bron: eenvandaag.avrotros.nl/

Blog

Effectiviteit mondkapjes, belastingvrijstellingen, contradicties: waar moet u op letten?

 

Lees verder

Als gediplomeerd kleermaker, help ik u tijdens de COVID-19 crisis graag aan een stijlvol niet-medisch mondmasker. Het doel bij het produceren van deze mondmaskers is om de beschermingseffectiviteit zo groot mogelijk te maken. Hier leest u het verschil tussen zelfgemaakte en professioneel geproduceerde mondkapjes. 

Wanneer de 1,5 meter samenleving verleden tijd is, verzorg ik met veel plezier uw schmink, glittertattoo's, bellypaints,โ€ฏfestivalpaints, dag-/avond make-up, specialeffect make-up en grime. Gespecialiseerd in 'natural' make-up voor bruiloften aan huis of op locatie. Ik kom op kinderverjaardagen, evenementen, vrijgezellenfeesten, babyshowers, personeelsfeesten, glamourparty's, gala's of fotoreportages. Daarnaast assisteer ik u graag als freelance visagiste en schminkster ook bij fotoshoots. Er zijn diverse mogelijkheden in onze studio in Zoetermeer. 

16 december 2019

Lichtjesavond op Alfrink College waar ik ook werkzaam ben als receptioniste.

Dit schooljaar steunen we "Make a Wish" als goed doel.

Deze avond was een succes, er waren veel leuke activiteiten georganiseerd. Daysee Poppy heeft een bijdrage geleverd door vrijwillig diverse kinderen en een aantal collega's te schminken.

De opbrengst van deze gezellige avond is 6500 euro. Op naar de Goede Doelendag in het voorjaar.

#makeawish #alfrinkcollege #goededoel #schminken #facepaint


๐ŸŽƒ โ„๐”ธ๐•ƒ๐•ƒ๐•†๐•Ž๐”ผ๐”ผโ„• ๐ŸŽƒ in Zoetermeer

Vrijdag 25 oktober 2019 is het weer zo ver de Halloween trick or treat voor de allerkleinste. En in de avond de Halloweenwalk. ๐Ÿ‘ป Het hele weekend zijn er leuke activiteiten en kortingen in het Stadshart Zoetermeer.

Durf jij het aan om een Brammetje te scoren vrijdag? ๐ŸงŸ‍โ™€๏ธ๐ŸงŸ‍โ™‚๏ธ Uiteraard staan de medewerkers er weer griezelig bij en is de zaak weer mooi versierd. Wees niet bang want zij zijn nog even leuk als altijd. Dit jaar neemt Daysee Poppy de medewerkers van Bram Ladage onder handen, kom jij met ons op de ๐Ÿ“ท? Tot vrijdag als je durft ๐Ÿด‍โ˜ ๏ธ

Hieronder alvast wat foto's van de PRE PARTY van Halloween bij Bram Ladage Zoetermeer  

De foto's zijn gemaakt door John Smits van Picture It All

 

 

#scary #halloween #zoetermeer #trickortreat #brammetje #brammomentje #boooo #weesnietbang #verkleed #halloweenwalk #versierd #grime

Op 21 september organiseert War Child het Peace Sessions Festival. Zien we jou daar?

Op zaterdag 21 september vieren we de Dag van de Vrede. En dat doen we niets liever dan met jou!

Daysee Poppy komt samen met 2 schminkcollega's als vrijwilliger schminken op dit festival. Kom ook gezellig en steun hiermee War Child.

Peace Sessions Festival - dé plek waar je onze ambassadeurs ontmoet, alles over ons werk ontdekt en de activiteiten die wij met kinderen in oorlog doen zelf kunt ervaren.  Als je ook wilt komen, klik dan op deze link voor tickets: hiermee steun je ook gelijk het goede doel.

Dit evenement is voor alle leeftijden, dus neem je kinderen vooral mee. En ze krijgen nog gratis toegang ook. We zien je heel graag op 21 september!

 

#warchild #goededoelen #peace #dagvandevrede #21september #ambassadeur #festival #vrijwilliger #steungoededoel #kidssafespace #marcoborsato #juliazahra #victorreinier #jijenik #noorintisar #zoniweisz #hilanoorzai #destaat #denhaag #scheveningen #houseofpeace #pieceexperience #peacebar