OUD & NIEUW 2023/2024

Gepubliceerd op 31 december 2023 om 22:39

 

Beste familie, vrienden, collega’s, klanten en supporters,

Met het begin van het nieuwe jaar in zicht, wil ik graag even stilstaan bij de geweldige reis die we samen hebben gemaakt. Het afgelopen jaar was gevuld met prachtige momenten, creatieve samenwerkingen en vooral veel liefde en steun van jullie allemaal.

Als make-up artist, visagiste, schminkster, hairstyliste, bruidsstyliste en bellypainter heb ik het voorrecht gehad om mijn passie met jullie te delen. Of het nu was door een speciale gelegenheid te markeren met prachtige make-up en hairstyling, een buik te transformeren tot een kunstwerk, of samen te leren tijdens workshops, ik voel me gezegend om deel uit te maken van zulke bijzondere momenten in jullie leven.

Aan mijn gewaardeerde klanten: jullie vertrouwen in mijn diensten heeft mijn jaar buitengewoon gemaakt. Dank jullie wel voor het kiezen van mij om jullie te helpen stralen op belangrijke momenten, van schitterende bruidslooks tot kleurrijke gezichtsschilderingen op feesten en evenementen.

Aan degenen die mijn bedrijf steunen door aanmoediging, door het delen van mijn werk en door het aanbevelen van mijn diensten: jullie warmte en enthousiasme hebben mijn hart geraakt. Ik ben dankbaar voor elke like, elke deelactie en elk vriendelijk woord. Jullie zijn de drijvende kracht achter mijn passie.

In het nieuwe jaar kijk ik uit naar meer creativiteit, meer mooie momenten en meer kansen om jullie van dienst te zijn. Mogen jullie dagen gevuld zijn met vreugde, liefde en prachtige herinneringen.

Dank jullie wel voor een fantastisch jaar en ik wens jullie een schitterend nieuwjaar vol nieuwe kansen en successen toe!

Met liefde en glitter,

Désirée

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.