Op televisie bij Hart van Nederland.

Gepubliceerd op 10 november 2021 om 14:20

Voor het eerst dit jaar hebben we een inloop op afspraak bij ons in de studio georganiseerd tijdens het Halloweenweekend en we zaten helemaal volgeboekt. We hadden wederom de eer om het hele team van Bram Ladage te voorzien van een Halloween look, onverwachts werd Désirée gebeld door de redactie van Hart van Nederland of ze konden langskomen voor een item over Halloween en een paar uur later stonden ze op de stoep. Dezelfde avond werd het uitgezonden. De mensen van Hart van Nederland hadden extra geluk met onze professionele ruimte; wij hebben een  "foto en make-up studio", ze hebben dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de set-up die John had opgesteld en de tijdelijke inrichting in Halloweenstyle.

 

Vol in de make-up

Wil je nog even snel een prachtig schmink-kunstwerk op je gezicht laten tekenen? Dan heb je pech. De make-up artiesten zitten bomvol in aanloop naar Halloween. Désirée Smits-Romijn leeft er het hele jaar naartoe. De klanten staan bij haar in de rij voor advies of een griezelige look. "Op dit moment zit ik helemaal volgeboekt!"

Ze is heel de dag in de weer, van acht uur 's ochtends tot tien uur 's avonds. "Qua Halloween is het nu volle bak. We hebben natuurlijk corona gehad, dat heeft alles stilgelegd. Toen we weer mochten beginnen, was ik bang dat de klanten mij niet meer zouden vinden. Maar ik heb het drukker dan ooit."

Maar welke mag Désirée momenteel dan het meeste op gezichten 'smeren'? "Skelet, zombie... dat doen we nu wel het meeste. Doe er enge tanden bij... als anderen dat zien, willen ze het ook!"


Reactie plaatsen

Reacties

Kitty Dijcks
3 jaar geleden

Wow Daisy superleuk toch!
Je bent niet alleen een top mua maar ook een lieve en aardige meid. 🤩
Daarom volg ik je ook!
Ga zo door en geniet ervan.
Liefs,
Kitty