Bellypaint

Een kindje krijgen is heel bijzonder, maar de zwangerschap ook. Laat een van de mooiste momenten uit uw leven met een buikschildering vereeuwigen.

U kunt het bij mij in de studio laten doen of als u liever in uw eigen omgeving bent, kan ik naar u toe komen. En als u noodgedwongen in het ziekenhuis ligt, kom ik u dáár verblijden.

Nog een andere mogelijkheid is dat ik bij de babyshower kom: het is erg leuk om in een feestelijke sfeer uw buik te laten beschilderen. Het perfecte cadeau voor jezelf of iemand die in blijde verwachting is.

Ik maak gebruik van schmink op waterbasis, ook geschikt voor de gevoelige huid; het is uiterst veilig. De buikschildering blijft de hele dag mooi zitten, ook onder de kleding.

In de studio betaalt u  €89,- Dit is inclusief voorbereiding, materiaalgebruik, uniek ontwerp, en materiaalkosten.

Maak tijdig een afspraak, zodat u meer keus hebt in dag en tijdstip. De beste tijd voor een Bellypaint is als u rond de 30-35 weken zwanger bent. Een buikbeschildering neemt gemiddeld 2 uur in beslag, soms meer soms minder, afhankelijk van het gekozen ontwerp.

Wilt u bij uw Bellypaint een fotoshoot; ik werk veel samen met mijn man die professioneel fotograaf is, zie Picture it all. Hij maakt foto’s in de studio of gaat met mij mee naar de door u gewenste locatie. Prijs op aanvraag.

 

 

Body Paint

Schminken van het hele lichaam is ook mogelijk, voor een fotoshoot of tijdens een festival/evenement.

Prijs op aanvraag, afhankelijk van de wensen moeten we een inschatting maken van de tijdsduur.

Belangrijk om te weten!

De bovenstaande prijzen zijn bedoeld voor particulieren en zijn inclusief btw.

Een offerte aanvragen als bedrijf? Mail dan naar info@dayseepoppy.nl