Halloween, themafeest of carnaval

Voor special effect make-up/grime kunt u ook  gebruik maken van mijn diensten. Bij mij in de studio of op locatie.

Voor meer informatie, een offerte of boekingen sta ik u graag te woord! Bel of stuur een e-mail. Vermeld in uw mail de gewenste datum, tijd en locatie dan stuur ik u z.s.m. een passende aanbieding. 

 

 

Halloween 2021 drukker dan ooit!

Voor het eerst dit jaar hebben we een inloop op afspraak bij ons in de studio georganiseerd tijdens het Halloweenweekend en we zaten helemaal volgeboekt. We hadden wederom de eer om het hele team van Bram Ladage te voorzien van een Halloween look, onverwachts werd Désirée gebeld door de redactie van Hart van Nederland of ze konden langskomen voor een item over Halloween en een paar uur later stonden ze op de stoep. Dezelfde avond werd het uitgezonden. De mensen van Hart van Nederland hadden extra geluk met onze professionele ruimte; wij hebben een  "foto en make-up studio", ze hebben dan ook dankbaar gebruik gemaakt van de set-up die John had opgesteld en de tijdelijke inrichting in Halloweenstyle.

Halloweenstad Zoetermeer!  

Halloween 2019 voor Bram Ladage Zoetermeer, als promo had ik mijzelf geschminkt een aantal dagen voor de Halloweenwalk Zoetermeer op vrijdag 25 oktober 2019.

Natuurlijk had ik voor die promo mijn eigen fotograaf John Smits meegenomen. 

King and Queen of Halloween 2019

Tyreece en Zoe gingen naar een Halloween feest en wonnen daar de wedstrijd als best verklede stel! Het was erg leuk dat ik daar aan heb mogen bij dragen. 

Foto's: John Smits

Halloweensisters of 2018

In het echt zussen, voor Halloween moest de zombie zuster de gewonde Roodkapje verzorgen.

Foto's: John Smits

Halloween 2018 Zombiewalk Rotterdam

Voor de Zombiewalk Rotterdam was ik één van de make-up artist om verschillende deelnemers te zombificeren. Ook de Havenloods Rotterdam had er vooraf een artikel aan gewijd waaraan ik geheel kosteloos mijn medewerking had verleend. Zij plaatsten een foto van mijn werk als foto van de week. 

 

 

Halloween 2016

My sweet little girl Esmee ready to go to a Halloweenparty with her friend Anna.

Make-up and costume made by me, concept by Esmee. 

Photographer John Smits