Home » Make-up & Haarstyling

Heeft u een belangrijke afspraak, sollicitatie, leuke date, fotoshoot, bruiloft of feestje? Ik verzorg graag uw make-up!

Iedereen wil er stralend uitzien, zeker bij een speciale gelegenheid. Als creatief gediplomeerd en gepassioneerd make-up artist kan ik u laten stralen.

Een naturel look of glamour look? Uw sterke punten worden benadrukt en eventuele oneffenheden gecamoufleerd. Ik ben echt een mensenmens en word enorm blij als u met een goed gevoel de studio uitloopt.

 

Make-up en/of Haarstyling Prijs
Dagmake-up (30-40 min) € 35,00
Avondmake-up (afhankelijk van de wensen 60 min) € 45,00/€ 70,00
Haarstyling basis € 35,00
Dagmake-up en haarstyling € 70,00
Dagmake-up én haarstyling (i.c.m. fotoshoot in onze studio) € 50,00
Extreme / Glamour make-up en haarstyling, (afhankelijk van de wensen) € 125,00/150,00
Extreme / Glamour make-up en haarstyling (i.c.m. fotoshoot in onze studio) € 90,00
Persoonlijk kleuradvies van Mintenz Natural Cosmetics® € 35,- *bij besteding vanaf €50,- aan make-up is het advies gratis!
fashion make-up

Wanneer u bij mij in de studio komt, is het ook mogelijk een fotoshoot af te nemen. Visagie en haarstyling maken de fotoshoot compleet. Mijn man John is professioneel fotograaf (zie Picture It All) en maakt foto’s in onze speciaal ingerichte studio. Als freelance make-up artist assisteer ik ook bij fotoshoots, in de studio maar ook op locatie. En om het helemaal af te maken, kunt u uw make-up vooraf door mij laten verzorgen. In combinatie met een fotoshoot bij ons in de studio, betaalt u minder voor mijn haar- of make-upbehandeling.

Graag maak ik gebruik van de producten van Mintenz Natural Cosmetics®. Mintenz is een cosmeticamerk met uitsluitend natuurlijke producten voor alle vrouwen die er graag mooi en verzorgd uit willen zien.  De producten van dit cosmeticamerk bevatten geen chemische ingrediënten en zijn geschikt voor ieder huidtype, zelfs de meest gevoelige. Het is een natuurlijke make-up gemaakt van pure mineralen die helpen bij het verbeteren en verzachten van de gevoelige en onzuivere huid. De fijne textuur van de poeders zorgt ervoor dat het licht en luchtig aanvoelt en dat het u gezicht de hele dag perfect dekt, zonder dat u een maskergevoel hebt. De mineralen vermengen zich met de natuurlijke huidoliën waardoor het als een zachte crème aanvoelt.

De producten van Mintenz® zijn ook bij mij te koop; u krijgt 10% korting op de officiële verkoopprijs! Gebruik de kortingscode: ACTIE10PROCENT

   

Daarnaast werk ik met producten van o.a. Peggy Sage, MakeupStudio, Revolution, Sleek, Maybelline, Max Factor en l’Oréal. Gelukkig zijn er (steeds meer) fijne merken die proefdiervrij zijn! Hier sta ik zeker achter en daarom probeer ik steeds vaker bewust te kiezen voor proefdiervrije make-up merken.

 

Mintenz Natural Cosmetics®. Officiële verkoopprijs
Gezicht  
Primer € 29,95
Concealer € 12,95
High cover concealer € 18,95
Foundation € 19,95
Blush € 16,95
Bronzer € 17,95
Highlight € 14,95
Finisher € 16,95
Finisher Banana € 19,95
Lippen
Lippotlood €   9,95
Lippenstift € 19,95
Lipgloss € 18,95
Ogen
Oogschaduw € 10,95
Oogpotlood €   9,95
Eyeliner € 19,95
Mascara € 22,95
Wenkbrauwpoeder € 12,95