Home » Modeatelier

Modeatelier 

Heeft u een broek die korter gemaakt moet worden, of een kledingstuk met een kapotte rits?
Voor uw kledingreparatie kunt u ook bij mij terecht. Ik heb een eigen atelier waar uw kleding vermaakt of gerepareerd kan worden.

Vanwege de veranderde omstandigheden was ik genoodzaakt om mijn diensten-aanbod aan te passen. 


Maatkleding is op dit moment niet mogelijk i.v.m. de anderhalve meter maatregel, om de juiste maat te meten zou ik u moeten aanraken.


Aangezien ik gediplomeerd kleermaakster ben, ben ik deze diensten aan gaan bieden toen ik mijn werkzaamheden als schminkster / make-up artiest niet kon uitvoeren.
Uiteraard hoop ik dat ik na deze crisis ook weer volop gevraagd ga worden op kinderfeestjes, evenementen, babyshowers en voor make-up door bruidjes of voor fotoshoots.

 


Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. 

Uitverkocht

Rokje : voile met 2 lagen fijn tule afgewerkt met een rand van kant.

Rompertje en mutsje : versierd met bloemetjes en strass steentjes.

Lint ook met bloemetjes en strass steentjes, deze is te dragen als ceintuur of als haarband.

Uitverkocht

Fotokussen handgemaakt

€ 27,50
Uitverkocht


Verras iemand met een handgemaakte fotokussen. Of maak opa/oma blij nu ze geen bezoek mogen ontvangen.
Stuur mij een pb of email bij interesse.

Deze kussens heb ik niet op voorraad, ze worden gemaakt op bestelling. U stuurt via email een foto welke u op de kussen wilt.

Uitverkocht

Fotokussen handgemaakt

€ 27,50
Uitverkocht

Een bijzondere bestelling. Cynthia vroeg mij of ik voor de opa van haar vriend een kussen kon maken met een foto van hun kinderen. Opa ligt heel slecht in het ziekenhuis en heeft nog maar een paar dagen te leven. Hij mist de kinderen enorm en ze mogen niet bij elkaar in de buurt komen. Cynthia had de foto naar mij gemaild en vervolgens heb ik het kussen gemaakt met daarin de foto op stof afgedrukt, de stofkeuze heeft ze verder aan mij overgelaten.

Cynthia liet mij weten dat de opa er heel erg blij mee was nadat ze de kussen hadden gebracht. 

Cosplay Fashion

Prinsessenjurken

Welk meisje houdt er niet van verkleden en te veranderen in Anna uit Frozen, Cinderella of in een mooie prinsessenjurk met handgemaakte bloemen van dezelfde stof op de jurk en in het haar. Met daarbij een gouden cape die aan twee kanten draagbaar is. Zo kan je geweldig "Barbie en de bedelaar" na spelen.. 

Fashion

 

 


 Model: Letty in jurk met blote rug, speciaal voor haar op maat gemaakt. 


Bruidsjurk

 

Trouwjurk door mij op maat gemaakt, met daarboven een mooi kanten blouse. De knoopjes zijn bekleed met de stof van de jurk. Fotograaf John Smits van Picture-It-All