Bruidsvisagie en bruidskapsels

Van harte gefeliciteerd met jullie voornemen!

 

De tijd van voorbereidingen is aangebroken: als bruid wilt u er natuurlijk op en top uitzien, u bent het stralende middelpunt! Dolgraag wil ik u opmaken, en, nog belangrijker, op zó’n manier dat u helemaal uzelf bent.

De bruidsmake-up naturel look is een look waarbij het lijkt alsof u niet veel make-up op hebt. Dat staat mooi bij iedere bruid! De perfecte bruidsmake-up is moeilijk te omschrijven; elke bruid is uniek en ik zal er dan ook voor zorgen dat u bij mij in goede handen bent. Of u nou een naturel bruid wilt zijn of juist een glamour look wilt.

De minerale make-up van Mintenz® die ik gebruik, is in ieder geval een meerwaarde. U voelt ‘m namelijk niet, en toch ziet u er fantastisch uit! Zelfs de meest gevoelige huid verdraagt deze make-up. Het oogt natuurlijk, heeft een goede dekking, plakt niet en de make-up geeft niet af.

Werkwijze

Als u ervoor kiest dat ik uw bruidsmake-up en eventueel uw haarstyling mag verzorgen, nodig ik u ongeveer zes weken van tevoren graag uit in onze studio. Maar het kan ook op een andere locatie. In de studio heb ik alles bij de hand en beschik ik over goede daglichtlampen. Ik pas mijn behandeling aan uw wensen aan en hou rekening met wat er bij uw gezicht, haar en jurk past.

Op deze dag bespreken we ook de wensen voor de dag zelf. Het is echt maatwerk en tijdens de proefsessie nemen we dit allemaal door zodat alles op de huwelijksdag helemaal goed gaat. 

De grote dag

Op die dag kom ik in ieder geval met al mijn spullen naar u, thuis of op de trouwlocatie.

Doordat wij tijdens de proefsessie alles al uitvoerig doorgenomen hebben, kunt u zonder spanningen de dag stralend beginnen.. Daarna is het tijd voor de jurk. Als u wilt, kan ik u daar ook bij helpen; de totale duur van de uiteindelijke sessie (make-up & haar) is gemiddeld drie uur.

Touch-up

Het is ook mogelijk om op de trouwdag een touch-up te boeken. Een fijn moment is bijvoorbeeld tussen het diner en het feest in. U kunt u even vanuit alle drukte terugtrekken en ik werk uw make-up bij of ik tover het om naar een feestelijke galalook.

Gasten op u bruiloft

Uiteraard kan ik ook de make-up en eventueel het haar verzorgen voor bijvoorbeeld de bruidsmeisjes, uw (schoon)moeder, uw (schoon)zus of andere familieleden/vriendinnen.

Belangrijk om te weten!

De onderstaande prijzen zijn bedoeld voor particulieren en zijn inclusief btw.

Een offerte aanvragen als bedrijf? Mail dan naar info@dayseepoppy.nl

 

Bruidsmake-up & bruidshaarstyling 2024
Bruidsmake-up & haar (inclusief proefsessie) € 375,00
Bruidsmake-up of haarstyling (inclusief proefsessie) € 248,50
Bruidsmake-up of haarstyling (exclusief proefsessie) € 157,50
Proefsessie bruidsmake-up of haarstyling € 110,00
Huur clip-in extensions € 57,00
Plus borg. € 52,00
Na retour in goede staat (binnen 1 week) wordt de borg direct teruggestort.
Koop clip-in extensions € 126,50
Touch-up € 60,00
(bijwerken van Haar & Make-up voor de feestavond)
Grooming bruidegom € 29,50
(huid reinigen - oneffenheden camoufleren - huid matteren, zodat het niet glimt op de foto’s)
Visagie bruiloftsgasten € 55,00 pp (30 tot 45 minuten)
Haarstyling bruiloftsgasten € 55,00 (45 minuten, max 1 uur) (meerprijs van 7,50 per kwartier)

Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam tijdig te reserveren. Veel data staan al maanden tot soms een jaar van tevoren geboekt. Wilt u door mij uw bruidsmake-up & haar laten verzorgen, stuur mij een berichtje via het contactformulier op de site.

 

Let op; niet al mijn e-mails komen altijd aan (of ze komen tussen de ongewenste post). Ik reageer altijd binnen 24 uur! Heeft u na 24 uur nog geen reactie ontvangen, bel of mail mij dan alsjeblieft nogmaals met uw telefoonnummer erbij.

Als u bij mij een bruidsarrangement boekt, vraag ik een aanbetaling van 50%, waarvoor u een factuur ontvangt. De aanbetaling wordt in mindering gebracht op de eindfactuur. Deze ontvangt u na de proefsessie. Mocht de bruiloft door de coronamaatregelen niet door gaan, dan verplaats ik met u mee naar de nieuwe datum. 

 

Standaard inbegrepen:

  • Vrijblijvende telefonische kennismaking
  • Exclusiviteit: ik neem maar 1 boeking per datum aan, dus kan me aanpassen aan uw draaiboek
  • Proefsessie bruidsmake-up (& eventueel haar) van ongeveer drie uur in Zoetermeer
  • Gratis gebruik hairextensions tijdens de proefsessie
  • Bruidsmake-up (& eventueel haar) op de dag zelf op elke gewenste locatie (exclusief reiskosten)
  • Gebruik van wimpers of wimperstukjes (indien gewenst)
  • Assistentie bij het aankleden